Κρούσματα Έρπητα Των Γεννητικών Οργάνων Στους Άνδρες

Ο έρπης των γεννητικών οργάνων επηρεάζει όλους, ειδικά τους άνδρες. Ο έρπης των γεννητικών οργάνων προκαλείται από τον ιό του απλού έρπητα. Ο έρπης των γεννητικών οργάνων είναι επίσης εξαιρετικά μεταδοτικός και θεωρείται σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.

Όταν οι άνδρες κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις, είτε πρόκειται για στοματική, κολπική ή πρωκτική επαφή, θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο να προσβληθούν από έρπητα των γεννητικών οργάνων. Για κάθε προστιθέμενο σύντροφο ο άντρας έχει απροστάτευτη επαφή με το υψηλότερο που κάνει τις πιθανότητές του να προσβληθεί από έρπητα των γεννητικών οργάνων.

Το τεράστιο πρόβλημα με τον έρπητα είναι ότι ένας άντρας μπορεί να μην έχει συμπτώματα εστίας έρπητα των γεννητικών οργάνων, αλλά εξακολουθεί να μεταδίδει την ασθένεια σε άλλους. Ο έρπης των γεννητικών οργάνων είναι δύσκολος, παρόλο που ένα άτομο που έχει έρπητα δεν γνωρίζει ή δεν έχει ξέσπασμα εκείνη τη στιγμή, μπορεί ακόμα να εξαπλώσει τον έρπητα.

Έρπης Στο Πέος

Ο έρπης στο πέος τείνει να είναι πολύ πιο αισθητός από τον έρπητα που προσβάλλει μια γυναίκα. Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες μπορούν να πάρουν έρπητα στον τράχηλο τους καθιστώντας αδύνατο να το γνωρίζουν. Οι άνδρες θα βλέπουν γενικά κρούσματα έρπητα στο πέος κοντά στο κεφάλι και, εάν το ξέσπασμα παράγει αρκετές φουσκάλες, ο άντρας μπορεί να δυσκολευτεί να ουρήσει καθώς καλύπτεται η τρύπα.

Τα κρούσματα έρπητα θα καταλήξουν επίσης στο όσχεο που το κάνει χειρότερο για τους άνδρες. Δεδομένου ότι τα γεννητικά όργανα στους άνδρες είναι πολύ ευαίσθητα, οι φουσκάλες του έρπητα θα βλάψουν πολύ περισσότερο για τους άνδρες από τις γυναίκες.

Τα κρούσματα έρπητα όταν εμφανίζονται για πρώτη φορά έχουν γενικά συμπτώματα που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση σε ορισμένα άτομα με ασθένεια. Οι πρώτες λίγες επιδημίες των ανδρών έρπητα των γεννητικών οργάνων θα είναι οι πιο δύσκολες στην αντιμετώπιση, καθώς οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν συνηθίσει να έχουν επώδυνες πληγές σε όλο το πέος και το όσχεό τους.

Θεραπεία Του Έρπητα

Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, με όλες τις ιατρικές έρευνες σχετικά με τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για τη θεραπεία του έρπητα.

Ευτυχώς για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που έχουν έρπητα και φοβούνται να το πουν σε γιατρό ή έχουν δοκιμάσει όλα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα χωρίς αποτέλεσμα ή φρικτές παρενέργειες, υπάρχει ένα φυσικό προϊόν εκεί έξω, στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο.

Το Titan Gel Gold παράγει διαφορετικά έλαια για δερματικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του έρπητα. Τα έλαια που παρασκευάζονται για τον έρπητα των γεννητικών οργάνων ονομάζονται H-μακριά που βοηθά στην επούλωση των κυψελών χρησιμοποιώντας φυσικά αιθέρια έλαια.

Το δεύτερο προϊόν ονομάζεται πρόληψη Η, αυτό το λάδι θα διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ λιγότερες εκδηλώσεις έρπητα και ίσως ακόμη και χωρίς εστίες έρπητα για χρόνια.

Αυτά τα προϊόντα είναι απολύτως φυσικά και δεν έχουν παρενέργειες, καθώς και το ποσοστό επιτυχίας είναι υψηλότερο από οποιοδήποτε άλλο προϊόν για θεραπεία έρπητα στην αγορά.