Η Τεστοστερόνη Και Η Επίδραση Της Στον Ανδρισμό Και το Σεξ

Όταν μου ζητήθηκε να γράψω για την τεστοστερόνη και την ανδρική προχωρημένη ηλικία, άρχισα να σκέφτομαι την επίδραση της τεστοστερόνης.

Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της ανδρικότητας μετά το παιδί που φτάνει στην εφηβεία. Αυτή η εισροή ορμονών έχει μεγάλη ψυχολογική επίδραση, ουσιαστικά μετατρέποντας τα αγόρια σε άνδρες. Η μυϊκή μάζα και η δύναμη αυξάνεται, η σεξουαλική ορμή αναπτύσσεται, η φωνή εμβαθύνει και ο άντρας έχει την ικανότητα να αναπαράγεται.

Το Rhino Gold Gel είναι ένα νέο προϊόν που λέγεται ότι είναι μια θαυματουργή θεραπεία για σεξουαλικά προβλήματα. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι βοηθά τους άνδρες να διαρκέσουν περισσότερο στο κρεβάτι και να έχουν πιο δυνατές, πιο ικανοποιητικές στύσεις.

Το προϊόν περιέχει όλα τα φυσικά συστατικά, τα οποία είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Είναι επίσης η τέλεια λύση για τους άνδρες που δεν μπορούν να αποκτήσουν στύση ή έχουν ανησυχίες για το μέγεθος του πέους τους.

Άγχος Στους Εφήβους

Όλες αυτές οι ποικίλες αλλαγές οφείλονται στην ορμόνη τεστοστερόνη. Είναι μια βαθιά και περίπλοκη εξέλιξη που δίνει μεγάλο άγχος στους εφήβους. Μόλις γίνει η αλλαγή, ένα αγόρι έχει γίνει άντρας και ελπίζουμε ότι έχει προσαρμοστεί καλά σε αυτές τις αλλαγές. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της ταραχώδους περιόδου είναι απαραίτητη η γονική συμμετοχή, καθώς το αγόρι χρειάζεται θετικά πρότυπα, ειδικά από έναν αφοσιωμένο πατέρα που προσφέρει ευγενική, ενεργή καθοδήγηση σε κάθε βήμα.

Η επόμενη φάση της ζωής ενός άνδρα, γενικά, είναι εκείνη στην οποία αναλαμβάνει τα προς το ζειν και ξεκινά την οικογενειακή ζωή ως σύζυγος και πατέρας. 

Μείωση Της Τεστοστερόνης

Μέχρι την ηλικία των περίπου 40, οι περισσότεροι άνδρες έχουν αρκετά υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης για να μην αισθάνονται φυσική πτώση στην ανδρική τους εξέλιξη, αλλά μετά από τα 45 μια μείωση της τεστοστερόνης γίνεται αισθητή

Αυτή η μείωση συνοδεύεται από αύξηση των οιστρογόνων, η οποία προκαλεί συγκεκριμένα συμπτώματα όπως:

  • απώλεια μαλλιών
  • φαλάκρα
  • μείωση της λίμπιντο
  • περισσότερο λιπώδη ιστό
  • μειωμένη μυϊκή μάζα και δύναμη
  • επιδείνωση του δέρματος και
  • νυχτερινές επισκέψεις στο μπάνιο.

Όλα αυτά είναι ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Και οι άνδρες με καθιστικό τρόπο ζωής συχνά βιώνουν αυτά τα συμπτώματα νωρίτερα από τους άνδρες που είναι πιο σωματικά ενεργοί.

Εκτός από την εφαρμογή Titan Gel Gold, μια φυσική κρέμα ορμονών, μια υγιεινή διατροφή και περισσότερη σωματική άσκηση και η διατήρηση ενός υγιούς βάρους είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε

Το να έχεις ένα υγιές σώμα είναι απαραίτητο για μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή. Για να το πετύχετε αυτό, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη σημασία της διατροφής και της άσκησης, καθώς και τα οφέλη της χαλάρωσης και του ύπνου.

Με τη σωστή διατροφή, την τακτική σωματική δραστηριότητα και την επαρκή ανάπαυση, μπορείτε να διατηρήσετε ένα υγιές σώμα που θα σας υποστηρίξει σε ό,τι κι αν βγάλει η ζωή σας.

Η Πιο Γνωστή Ανδρική Ορμόνη

Είναι υπεύθυνη για τη δραστηριότητα των ανδρικών σεξουαλικών οργάνων, των μεγαλύτερων μυών και της βαθιάς φωνής. Είναι επίσης υπεύθυνη για τα μαλλιά στο σώμα του ανθρώπου. Η τεστοστερόνη εκκρίνεται στους όρχεις. Η λειτουργία της τεστοστερόνης συνδέεται με την ευημερία ενός άνδρα.

Η ανεπάρκεια τεστοστερόνης μπορεί να παρατηρηθεί σε ηλικιωμένους άνδρες επειδή τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται με την ηλικία. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα με φάρμακα που περιέχουν ορμόνη τεστοστερόνης. Άνδρες με χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης μπορούν να αυξήσουν το βάρος τους, να έχουν προβλήματα κατάθλιψης και στυτικής δυσλειτουργίας. Το επίπεδο τεστοστερόνης πρέπει να ελέγχεται όσο το δυνατόν συχνότερα εάν είστε άνω των 40 ετών.

Εάν έχετε προσωρινό χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά χάπια που περιέχουν ψευδάργυρο. Ο ψευδάργυρος είναι υπεύθυνος για το σύστημα αναπαραγωγής ανδρών. Θα είναι προσωρινό ή μόνιμο πρόβλημα με τα επίπεδα τεστοστερόνης, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατό.

Αν και οι μηχανισμοί που εμπλέκονται στη συγκέντρωση του σπέρματος είναι ακόμα ασαφείς και απαιτούν περαιτέρω μελέτη, είναι απολύτως σαφές ότι ο ψευδάργυρος και μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες που είναι λιγότερο γόνιμοι να συλλάβουν παιδιά.

Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να κάνετε:

  1. Ελέγχετε συχνά το επίπεδο τεστοστερόνης σας.
  2. Αντιμετωπίστε τα επίπεδα τεστοστερόνης μόλις παρατηρήσετε σοβαρές αλλαγές.

Το να είσαι ευτυχισμένος και να απολαύσεις μια καλή σχέση είναι ένα πλεονέκτημα. Όχι μόνο για τα επίπεδα τεστοστερόνης σας, αλλά ειδικά για τη γενική υγεία των ανδρών

Η Προγεστερόνη

Η προγεστερόνη είναι πρόδρομος στους άνδρες για την ορμόνη τεστοστερόνης. Εφαρμόζοντας 6-12 mg προγεστερόνης αυξάνετε το επίπεδο τεστοστερόνης στους άνδρες. Είναι τόσο απλό

Εάν δεν εφαρμόσετε περισσότερο από τα 6-12 mg δεν υπάρχουν παρενέργειες. Μόνο ευεργετικά αντιγηραντικά αποτελέσματα. Λιγότερο θάρρος, περισσότερος τόνωση των μυών και του δέρματος, αυξημένη λίμπιντο, πιο ανδρική αίσθηση, λιγότερες δυσκολίες στον άνδρα που γερνά.