Στυτική Δυσλειτουργία – Συχνές Ερωτήσεις

Η στυτική δυσλειτουργία είναι κοινή και οι περισσότεροι άνδρες δυσκολεύονται να πετύχουν και να διατηρήσουν μια πλήρη στύση για πολλή ώρα.

Στυτική Δυσλειτουργία

Συνήθως για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα, έχουμε δυο βασικές επιλογές:

 • Διευκολύνουμε την ροή του αίματος στο πέος
 • Αναζητούμε υποκείμενες αιτίες που δημιουργούν το πρόβλημα

Τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας χαρακτηρίζονται από συστηματική αποτυχία στην επίτευξη στύσης ή μικρός χρόνος διάρκειας της. Αυτό σημαίνει ότι το πέος δεν μπορεί να σταθεί όρθιο, χωρίς να έχει εκσπερματώσει (αυτό αφορά την πρόωρη εκσπερμάτωση).

Η αποτυχία στύσης περιστασιακά (για παράδειγμα, ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης υπερβολικού αλκοόλ), ή λιγότερο από μία φορά σε κάθε πέντε διαφορετικές προσπάθειες, γενικά δεν θεωρείται στυτική δυσλειτουργία. Η στυτική δυσλειτουργία, που μερικές φορές ονομάζεται ED ή ανικανότητα, είναι πολύ συχνή.

Ακριβώς κάτω από εβδομήντα τοις εκατό των ανδρών άνω των 70, και τριάντα έως πενήντα τοις εκατό των ανδρών ηλικίας μεταξύ 40 και 70, θα το ζήσουν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. 

Δυστυχώς, εκτιμάται ότι μόνο το ένα τέταρτο όλων των ανδρών που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία αναζητούν θεραπεία και συνήθως επαναπαύονται αναζητώντας απαντήσεις σχετικά με το μέγεθος πέους και την απόδοση στο κρεβάτι.

Ποιες Επιλογές Θεραπείας Στυτικής Δυσλειτουργίας Υπάρχουν;

Υπάρχουν 7 κύριες κατηγορίες επιλογών που αποδεικνύεται ότι λειτουργούν:

 1. Τζελ για τοπική επάλειψη και άμεση δράση
 2. Χάπια που δίνονται μόνο από γιατρό
 3. Συμβουλευτικές συνεδρίες σε ψυχολόγο
 4. Αλλαγή συνηθειών και τρόπου ζωής
 5. Αντλίες (τρόμπες) πέους ή άλλες συσκευές
 6. Εμφυτεύματα πέους (με χειρουργείο)
 7. Ασκήσεις πέους (Jelqing) στο σπίτι

Θα πρέπει να σκεφτείτε τον έλεγχο της αρτηριακής σας πίεσης, τη αγωγή για τον διαβήτη ή τον έλεγχο των φαρμάκων που ήδη παίρνετε.

Εάν η στυτική δυσλειτουργία σας προκαλείται από υποκείμενα προβλήματα υγείας ή είναι παρενέργεια των φαρμάκων σας, τότε θα μπορούσατε να την βελτιώσετε αντιμετωπίζοντας άμεσα αυτά τα προβλήματα μέσα από την καθοδήγηση του γιατρού σας.

Η πρώτη επιλογή στην συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών, είναι το Titan Gel Gold. Πρόκειται για ένα απίστευτα δραστικό τζελ, που μπορεί κανείς να το αγοράσει χωρίς συνταγή γιατρού και να το χρησιμοποιήσει με απόλυτη ασφάλεια.

Υπάρχουν Φυσικές Θεραπείες;

Ενώ οι ιατρικές θεραπείες είναι συνήθως οι καλύτερες επιλογές, είναι κατανοητό το να θέλετε πρώτα να δοκιμάσετε μια πιο φυσική προσέγγιση.

 • Ασκήσεις Πέους (Φώτο) – υπάρχουν ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τους μύες γύρω από το πέος σας πιο δυνατούς, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει τη ροή του αίματος και τις στύσεις.
 • Αλλαγές στον τρόπο ζωής – κάνοντας κάποιες αλλαγές στον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας, θα μπορούσατε φυσικά να βελτιώσετε τις στύσεις σας, για παράδειγμα:
  • Σταματώντας το κάπνισμα
  • Ελαττώνοντας το αλκοόλ
  • Τρώτοντας μια ισορροπημένη διατροφή
  • Κάνοντας τακτικά γυμναστική
  • Χάνοντας βάρος εάν είστε υπέρβαροι
  • Μειώνοντας τα επίπεδα άγχους σας

Γιατί Δεν Προτείνουμε Βότανα Για Στυτική Δυσλειτουργία;

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Υπάρχουν συμπληρώματα ή μείγματα βοτάνων που πωλούνται ή χρησιμοποιούνται από μερικούς ανθρώπους για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά μελέτες δείχνουν ότι δεν είναι αποτελεσματικά με τον ίδιο τρόπο όπως τα πραγματικά δραστικά προϊόντα.

Πολλά φυτικά προϊόντα εκεί έξω δεν είναι εγγυημένα ότι περιέχουν μόνο ασφαλή συστατικά, αλλά ούτε και τις ποσότητες που αναγράφονται στη συσκευασία. Συχνά μάλιστα, πωλούνται σε συνδυασμούς που δεν έχουν ελεγχθεί ως προς την ασφάλεια τους.

Μπορούν Οι Ασκήσεις Να βοηθήσουν;

Σίγουρα ναι. Μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι και ανάλογα με την επιμονή σας, να έχετε και αποτελέσματα που κρατούν σε βάθος χρόνου.

Προσέξτε ιδιαίτερα στον τρόπο που θα τις εκτελέσετε. Δείτε τις φωτογραφίες και τον οδηγό που δίνουμε και φροντίστε να ξέρετε καλά τί κάνετε πριν ξεκινήσετε.

Η χρήση του Titan Gel Gold μπορεί να σας προστατέψει, να επιταχύνει τα αποτελέσματα και σίγουρα να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη για όσο θα… γυμνάζετε το πέος σας!