Jelqing Ασκήσεις Πέους Για Τη Βελτίωση Των Στύσεων

Το Jelqing είναι το όνομα ενός είδους τεχνικής μασάζ για το πέος. Πιστεύεται ότι βελτιώνει το μέγεθος της στύσης σας. Περιλαμβάνει το μασάζ στο πέος σας με τρόπο που το τεντώνει και βελτιώνει τη ροή του αίματος.

Η τεχνική προέρχεται από την αρχαία Μέση Ανατολή, αλλά είναι πλέον γνωστή σε όλο τον κόσμο. Είναι δημοφιλές επειδή δεν περιλαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή ή ειδική εκπαίδευση, αλλά λειτουργεί πραγματικά και πολλές φορές βοηθά και στην αντιμετώπιση και θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Τί Αποτελέσματα Δίνει Το Jelqing;

Λειτουργεί πραγματικά;

Δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι αυξάνεται το μέγεθος των στύσεων στις μελέτες και ότι είναι απίθανο να είναι ικανοποιητική η μόνη προσπάθεια να βελτιωθεί η στύση σας χωρίς τη χρήση τζελ που βοηθά στην καλύτερη αιμάτωση του πέους.

Θα το συνιστούσε ένας γιατρός;

Εάν γίνει με ασφάλεια, ένας γιατρός μπορεί να το συστήσει ως τρόπο για έναν άνδρα να νιώθει άνετα με το σώμα του και να κατανοήσει καλύτερα την στύση του. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τη διαφορά μεταξύ του πέους σας όταν είναι ασταθές και όταν είναι όρθιο, που- μπορεί να βοηθήσει να αμβλυνθούν οι προβληματισμοί σχετικά με το μέγεθος πέους σας.

Προκαλείται ζημιά στην προσπάθεια;

Όσο γίνεται σωστά αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την τεχνική για να δείτε αν υπάρχει βελτίωση. Υπάρχει κίνδυνος να το κάνετε λάθος, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε δυνητική βλάβη στον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει τα ακόλουθα σημεία αν προσπαθήσετε να κάνετε jelqing ασκήσεις πέους:

 • Δεν πρέπει να προκαλεί πόνο ή βλάβη εάν γίνει σωστά
 • Το να το κάνετε λάθος θα μπορούσε να οδηγήσει σε μώλωπες ή ακόμα και μόνιμες ζημιές
 • Αν γίνει λάθος μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με τις στύσεις σας, όπως η στυτική δυσλειτουργία
 • Αν τραυματίσετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας την τεχνική, πρέπει να ζητήσετε ιατρική βοήθεια το συντομότερο δυνατό

Μπορείτε να αποφύγετε βλάβη κάνοντας τα εξής:

 1. Μην ασκείτε την τεχνική πολύ συχνά
 2. Προθερμάνετε πρώτα και συνεχίστε προσεκτικά
 3. Χρησιμοποιείστε οπωσδήποτε το Titan Gel Gold

Ασκήσεις Πέους – Πώς Γίνονται;

Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας:

 1. Εφαρμόστε λίπανση προτού αρχίσετε – θα πρέπει να εφαρμόσετε Titan Gel Gold στο πέος σας για να αποφύγετε τη φθορά. Τραβήξτε το πέος σας απαλά μέχρι να είναι περίπου 70% όρθιο. Σιγουρευτείτε ότι δεν είναι πλήρως σε στύση. Η ιδέα είναι ότι θα πρέπει να είναι ακόμα αρκετά χαλαρό για να σας αφήσει να πιέσετε αίμα μέσα από αυτό. Δεν πρέπει να κάνετε Jelqing εάν έχετε σκληρή στύση.
 2. Χρησιμοποιήστε τη σωστή λαβή – θα πρέπει να κρατάτε το πέος σας με μια “καλή λαβή”. Αυτή η λαβή είναι αυτή όπου το σημάδι “ok” γίνεται με τα δάχτυλα και τον αντίχειρά σας γύρω από τον άξονα του πέους.
 3. Ξεκινήστε τη λαβή σας στη βάση του πέους σας – αργά, με μια ελαφριά πίεση, μετακινήστε την στο πέος. Αυτό δεν πρέπει να σας προκαλέσει πόνο.
 4. Αφήστε τη λαβή σας πριν φτάσετε στην άκρη – αυτό συμπληρώνει ένα jelq. Μια επανάληψη δηλαδή.
 5. Επαναλάβετε τη διαδικασία – με κάθε jelq να διαρκεί περίπου 2-3 ​​δευτερόλεπτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ένα χέρι για κάθε επανάληψη ή να εναλλάσσετε τα χέρια σας ανάλογα με το τι προτιμάτε.

Οδηγίες Βήμα Βήμα Με Εικόνες

 1. Βάλτε μια καλή ποσότητα Titan Gel Gold στα δάκτυλα του χεριού – Στη συνέχεια απλώστε ομοιόμορφα το τζελ κατά μήκος του άξονα του πέους.
 2. Λαβή “ΟΚ” – Χρησιμοποιήστε τον αντίχειρα και το δάκτυλο του κύριου δείκτη για να σχηματίσετε μια λαβή OK. (βλέπε τον οδηγό παραπάνω για παράδειγμα)
 3. Ξεκινήστε από τη βάση – Τοποθετήστε τη λαβή γύρω από τη βάση του πέους σας, όσο πιο κοντά στο στο σώμα σας μπορείτε.
 4. Μετακίνηση προς τα πάνω – Με ελαφριά πίεση στη λαβή, μετακινήστε αργά το χέρι σας. Η ιδανική πίεση που προκαλεί ελαφρύ μούδιασμα είναι αυτή που δεν βλάπτει, αλλά ωθεί αποτελεσματικά το αίμα στο πέος σας.
 5. Σταματήστε πριν από το κεφάλι – Σταματήστε τη λαβή απευθείας πριν φτάσει στη γλίστρα στο κεφάλι του πέους. Μόλις ολοκληρώσατε ένα jelq! Κάθε jelq πρέπει να διαρκέσει περίπου 2 με 3 δευτερόλεπτα.

Πώς Θα Πετύχετε Καλύτερα Αποτελέσματα;

 • Δοκιμάστε διαφορετικές λαβές – αν δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε ή δεν είστε ευχαριστημένοι με την κανονική ‘λαβή OK’, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε ένα άλλο παρόμοιο τρόπο πιασίματος.
 • Τα προβλήματα με υπερδιέγερση; – αν αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε σας αρκετά συχνά, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσετε jelqing χωρίς λίπανση. Απλά πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην ασκείτε υπερβολική πίεση στο πέος σας.