Υγιές Σώμα – Υγιές Πέος [+Αντιμετώπιση Προβλημάτων]

Πάρα πολλοί άνδρες βλέπουν το πέος τους ως μια ξεχωριστή οντότητα αντί για ένα λειτουργικό και απαραίτητο μέρος του σώματός τους. Το πέος σας, αν θέλετε να αποδίδει κατ’ εντολή, πρέπει να παραμείνει υγιές.

Υγιές Σώμα - Υγιές Πέος

Εκτός από το να κάνετε τακτικά σεξ όχι μόνο για την υγεία του πέους σας αλλά και του σώματός σας, θα πρέπει επίσης να θυμάστε να διατηρείτε το υπόλοιπο σώμα σας σε άριστη κατάσταση για να διασφαλίσετε ότι το πέος σας λαμβάνει όλη τη ροή αίματος, τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο που χρειάζεται.

Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την οδηγία για ένα υγιές σώμα και ένα υγιές πέος. Η καλύτερη επιλογή αυτή στην στιγμή στην ελληνική αγορά, είναι το Rhino Gold Gel.

Τα ανδρικά προβλήματα στύσης μπορεί να είναι πηγή μεγάλου στρες και άγχους για πολλούς άνδρες. Αν και μερικά από αυτά τα ζητήματα μπορεί να φαίνονται απλά, μπορεί να έχουν βαθύ αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής ενός άνδρα.

Υγιεινή Διατροφή

Θα πρέπει να τρώτε πέντε ή περισσότερες μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα και να τρώτε προϊόντα με λιγότερα κορεσμένα λιπαρά. Η κατανάλωση ισορροπημένων γευμάτων μπορεί να διατηρήσει το βάρος σας εκεί που πρέπει και να παρέχει στο σώμα σας τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργεί σωστά, συμπεριλαμβανομένου του πέους σας.

Η ανδρική υπογονιμότητα ή στειρότητα είναι μια κατάσταση κατά την οποία οι άνδρες δεν μπορούν να παράγουν απογόνους λόγω έλλειψης παραγωγής σπέρματος ή σπέρματος κακής ποιότητας.

Μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών του τρόπου ζωής, των περιβαλλοντικών παραγόντων και των ιατρικών καταστάσεων.

Το Saw palmetto είναι ένα φυτό ιθαγενές στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων, συμπεριλαμβανομένης της υγείας του προστάτη. Έχει μελετηθεί εκτενώς και έχει βρεθεί ότι έχει πολυάριθμα οφέλη για την υγεία των ανδρών, ιδιαίτερα όσον αφορά την υγεία του προστάτη.

Άσκηση

Η άσκηση αποτελεί σημαντικό μέρος της διατήρησης του σωστού βάρους για το ύψος σας. Το σεξ είναι μια σπουδαία άσκηση που καίει περισσότερες θερμίδες από τις περισσότερες άλλες ασκήσεις και φυσικά είναι πολύ πιο διασκεδαστική.

Το υπερβολικό βάρος μπορεί να προκαλέσει όλων των ειδών τα προβλήματα υγείας και μπορεί να επηρεάσει τις σεξουαλικές σας δραστηριότητες. Η παχυσαρκία οδηγεί σε διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια.

Επιπλέον, αν είστε πραγματικά υπέρβαροι μπορεί να μην είστε σε θέση να αποδώσετε σεξουαλικά, αφού το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχετε αρκετή ενέργεια για να απολαύσετε μια σεξουαλική συνεδρία.

Οι γιατροί συνιστούν ότι η σωματική δραστηριότητα προάγει πολλά υγιή οφέλη, όπως παίρνει την καρδιά να αντλεί αίμα και οξυγόνο να ρέει σε όλο το σώμα σας. Προκειμένου το πέος σας να παραμείνει υγιές, χρειάζεται αίμα και οξυγόνο.

Ωστόσο, αντί να τρέχετε ένα ή δύο χιλιόμετρα όταν έξω κάνει παγωνιά, πέστε στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας. Μια σεξουαλική συνεδρία διάρκειας 20 λεπτών θα αυξήσει επίσης τους καρδιακούς σας παλμούς, τη ροή του αίματος και θα σας δώσει μια αίσθηση ευεξίας.

Σταματήστε το Κάπνισμα!

Το κάπνισμα συνδέεται με τον καρκίνο των πνευμόνων και τις καρδιακές παθήσεις. Χρειάζεστε την καρδιά και τους πνεύμονές σας για να λειτουργούν σωστά και να παρέχουν στο πέος σας τη ροή του αίματος που χρειάζεται για να έχετε αυτές τις σκληρές στύσεις.

Διαχειριστείτε το Άγχος σας

Γνωρίζατε ότι το σεξ θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει με καταστάσεις που σχετίζονται με το στρες σε ορισμένες περιπτώσεις; Το σεξ είναι επίσης ένα εξαιρετικό αντικαταθλιπτικό.

Την επόμενη φορά που θα νιώσετε στρες ή άγχος, μην τρέξετε στο φαρμακείο για να ρίξετε ένα χάπι, πηδήξτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας. Δοκιμάστε έναν πιο φυσικό τρόπο μείωσης του στρες και της κατάθλιψης από τα φάρμακα.

Φυσικά, το σεξ δεν θα εξαλείψει όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας, αλλά δεν θα σας βλάψει και θα μπορούσε να σας βοηθήσει με περισσότερους από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Διατηρήστε το σώμα σας υγιές, ώστε το πέος σας να είναι υγιές. Το σώμα σας και το πέος σας εργάζονται χέρι-χέρι για να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα. Για να είστε σίγουροι, ότι το πέος σας λαμβάνει πραγματικά επαρκή ροή αίματος μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διεύρυνσης πέους, οι ασκήσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν βοηθούν και σε άλλα υγιή ζητήματα εκτός από το μέγεθος του πέους σας.