Επιμήκυνση Πέους: Οδηγός Επιλογών

Η ανησυχία για το μέγεθος του πέους είναι κάτι προβληματίζει πολλούς άντρες. Υπάρχουν επίσης προϊόντα που υπόσχονται υπερβολικά αποτελέσματα που δεν μπορούν να αποδώσουν, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στο πρόβλημα.

Επιμήκυνση Πέους

Εδώ στο TitanGelGold.info, υποσχόμαστε να σας δώσουμε υπεύθυνες και ειλικρινείς συμβουλές σχετικά με τις διάφορες μεθόδους που θα μπορούσατε να δείτε να διαφημίζονται και δείχνουν ότι βοηθούν να αυξάνετε το μέγεθος πέους σας.

Πότε Χρειάζεστε Επιμήκυνση Πέους;

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι άνδρες που πιστεύουν ότι έχουν ένα μικρό πέος στην πραγματικότητα είναι ένα μέσο μέγεθος όταν αυτό μετριέται και ότι το 85% των γυναικών είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους.

Εάν αισθάνεστε ότι το πέος σας είναι μικρότερο από το φυσιολογικό, ιδιαίτερα αν αυτό σας κάνει να νιώθετε μειονεκτικά, θα πρέπει να δείτε τον γιατρό σας για να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε υποκείμενα προβλήματα υγείας που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέγεθος του πέους σας αλλά και να οδηγήσουν πολλές φορές και σε πρόωρη εκσπερμάτωση.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες επιλογές για να σας βοηθήσουν, όπως το Titan Gel Gold.

Η επιμήκυνση πέους σημαίνει ότι χρησιμοποιήτε μεθόδους που κάνουν το πέος σας μεγαλύτερο, όπως χάπια, φυτικά προϊόντα, ασκήσεις, συσκευές και χειρουργική επέμβαση.

Μερικές φορές, η μεγέθυνση πέους μπορεί να συγχέεται με τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας (ED) . Η θεραπεία ED σας βοηθά να φτάσετε στο μέγιστο όρθιο μέγεθος και να διατηρήσετε την στύση σας αν δεν μπορείτε ήδη, αλλά δεν κάνει το μέγιστο όρθιο σας μέγεθος μεγαλύτερο.

Επιλογές Για Μεγέθυνση Πέους

Οι μόνοι αποδεδειγμένοι τρόποι για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας είναι να κάνετε χειρουργική επέμβαση ή να κάνετε ενέσεις, αν και τα δεδομένα από τις μελέτες είναι περιορισμένα. Όλα αυτά πρέπει να επιβλέπονται από γιατρό.

Οι μελέτες συνιστούν να δοκιμάσετε άλλα πράγματα για να μεγαλώσετε το μέγεθος του πέους σας, όπως:

Μπορείτε να ταυτόχρονα, να δείχνετε το πέος σας μεγαλύτερο, χωρίς να αυξήσετε το πραγματικό μέγεθος με:

Πώς λειτουργεί η επέμβαση μεγέθυνσης πέους από τους ειδικούς; Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι επέμβασης.

Χειρουργική Επιμήκυνση Πέους – Επιλογή Νο1

Αυτός ο τύπος χειρουργικής επέμβασης καθιστά το πέος μεγαλύτερο, ενώ δεν είναι όρθιο (χαλαρό). Για να αυξήσει το μήκος του πέους, ένας χειρουργός θα κόψει έναν από τους συνδέσμους (ανασταλτικός σύνδεσμος) που προσκολλώνται στο πέος και το ισχίο (πυέλου ή ηβικού οστού). Αυτό αλλάζει τη γωνία του πέους, γεγονός που το καθιστά πιο μακρύ όταν είναι χαλαρό.

Η επέκταση του πέους αυξάνει κατά μέσο όρο το μήκος του χαλαρού πέους κατά 0,65 έως 1,8cm αλλά δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο μήκος του πέους όταν είναι εντελώς όρθιο.

Ο ανασταλτικός σύνδεσμος στηρίζει το πέος ενώ είναι όρθιο. Έτσι, μετά την χειρουργική επέμβαση, κάποιοι άντρες δυσκολεύονται να διεισδύσουν στη σύντροφό τους. Επίσης, η γωνία του πέους όταν είναι εντελώς όρθια θα είναι χαμηλότερη.

Χειρουργική Επιμήκυνση Πέους – Επιλογή Νο2

Για να μεγαλώσει το πέος, ένας χειρούργος μπορεί να πάρει λίπος από άλλα μέρη του σώματος και να τα μεταμοσχεύσει στο πέος ή μπορεί να βάλει εμφυτεύματα στο πέος για να του δώσει όγκο. Κατά μέσο όρο, αυτός ο τύπος χειρουργικής επέμβασης μπορεί να αυξήσει την περιφέρεια του πέους κατά 1,5 έως 3,35cm όταν είναι χαλαρό ή 1,2 έως 2,75cm όταν είναι σε στύση.

Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα σε αυτόν τον τύπο χειρουργικής επέμβασης. Εάν επιλέγετε μια μεταμόσχευση λίπους, με την πάροδο του χρόνου το σώμα μπορεί να απορροφά το λίπος που έχει τοποθετηθεί στο πέος. Αυτό μπορεί να κάνει την εικόνα του πέους μικρότερη και πάλι. Επίσης, ορισμένοι άνδρες αντιμετωπίζουν ουλές ή αλλαγές στο σχήμα του πέους τους.

Ασκήσεις Και Μασάζ

Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για να πούμε ότι οι ασκήσεις μπορούν να αυξήσουν το μέγεθος του πέους σας. Αλλά, μερικές ασκήσεις πέους μπορούν να βοηθήσουν τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας (ED). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φτάσετε στο μέγιστο μέγεθος στύσης αν δεν μπορείτε ήδη, πράγμα που θα κάνει το πέος σας να φαίνεται μεγαλύτερο όταν είναι όρθιο.

Οι ασκήσεις πέους μπορούν να περιλαμβάνουν:

  • Jelqing – Τραβάτε με ιδιαίτερο τρόπο σε ένα μερικώς όρθιο πέος. Θεωρείται ότι βελτιώνει το πόσο αίμα μπορεί να κρατήσει το πέος όταν είναι πλήρως όρθιο. Δεν έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει το μέγεθος του πέους.
  • Stretching – Αυτή η άσκηση περιλαμβάνει το τέντωμα του πέους όταν δεν είναι όρθιο (χαλαρό). Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό αυξάνει το μέγεθος του πέους.
  • Ασκήσεις του πυελικού εδάφους (Kegel) – Ενισχύουν τους μυες που υποστηρίζουν την ουροδόχο κύστη, το πέος και την πίσω διαδρομή (ορθό). Κάνοντας ασκήσεις πυελικού εδάφους δεν διευρύνει το πέος σας, αλλά μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα ED.

Συσκευές Έλξης Πέους

Είναι συσκευές/εργαλεία που τραβούν το πέος σας όταν δεν είναι όρθιο. Η συσκευή είναι είτε ένα μικρό εύκαμπτο πλαίσιο ή βάρη που μπορείτε να εφαρμόσετε στο πέος σας. Χρησιμοποιείται για μερικές ώρες την ημέρα.

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η χρήση βαρών μακραίνει το πέος σας. Μπορείτε να βλάψετε το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία ή άλλα εσωτερικά μέρη του πέους.

Η χρήση του επεκτάσιμου πλαισίου έχει αναφερθεί ότι δουλεύει για μερικούς άνδρες που έχουν ένα μικρό πέος. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί για όλους.

Αντλίες Πέους

Μια αντλία πέους είναι μια θεραπεία στυτικής δυσλειτουργίας (ED). Είναι μια συσκευή κενού η οποία αντλεί αίμα στο πέος για να βοηθήσει να φτάσει το πλήρες μέγεθος στύσης. Στη συνέχεια φοριέται ένα δαχτυλίδι πέους για να διατηρηθεί η στύση.

Μια αντλία πέους δεν αυξάνει το μέγεθος του πέους σας εάν μπορείτε ήδη να φτάσετε τη μέγιστη στύση σας. Αλλά, αν έχετε ED, μπορεί να κάνει το πέος σας να εμφανίζεται μεγαλύτερο όταν είναι ερεθισμένο, επειδή σας βοηθά να φτάσετε στο μέγιστο μέγεθος στύσης σας.