Επιμήκυνση Πέους: Οδηγός Επιλογών

Η ανησυχία για το μέγεθος του πέους είναι κάτι προβληματίζει πολλούς άντρες. Υπάρχουν επίσης προϊόντα που υπόσχονται υπερβολικά αποτελέσματα που δεν μπορούν να αποδώσουν, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στο πρόβλημα.

Επιμήκυνση Πέους

Εδώ στο TitanGelGold.info, υποσχόμαστε να σας δώσουμε υπεύθυνες και ειλικρινείς συμβουλές σχετικά με τις διάφορες μεθόδους που θα μπορούσατε να δείτε να διαφημίζονται και δείχνουν ότι βοηθούν να αυξάνετε το μέγεθος πέους σας.

Πότε Χρειάζεστε Επιμήκυνση Πέους;

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι άνδρες που πιστεύουν ότι έχουν ένα μικρό πέος στην πραγματικότητα είναι ένα μέσο μέγεθος όταν αυτό μετριέται και ότι το 85% των γυναικών είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους.

Εάν αισθάνεστε ότι το πέος σας είναι μικρότερο από το φυσιολογικό, ιδιαίτερα αν αυτό σας κάνει να νιώθετε μειονεκτικά, θα πρέπει να δείτε τον γιατρό σας για να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε υποκείμενα προβλήματα υγείας που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέγεθος του πέους σας αλλά και να οδηγήσουν πολλές φορές και σε πρόωρη εκσπερμάτωση.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες επιλογές για να σας βοηθήσουν, όπως το Titan Gel Gold.

Η επιμήκυνση πέους σημαίνει ότι χρησιμοποιήτε μεθόδους που κάνουν το πέος σας μεγαλύτερο, όπως χάπια, φυτικά προϊόντα, ασκήσεις, συσκευές και χειρουργική επέμβαση.

Μερικές φορές, η μεγέθυνση πέους μπορεί να συγχέεται με τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας (ED) . Η θεραπεία ED σας βοηθά να φτάσετε στο μέγιστο όρθιο μέγεθος και να διατηρήσετε την στύση σας αν δεν μπορείτε ήδη, αλλά δεν κάνει το μέγιστο όρθιο σας μέγεθος μεγαλύτερο.

Επιλογές Για Μεγέθυνση Πέους

Οι μόνοι αποδεδειγμένοι τρόποι για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας είναι να κάνετε χειρουργική επέμβαση ή να κάνετε ενέσεις, αν και τα δεδομένα από τις μελέτες είναι περιορισμένα. Όλα αυτά πρέπει να επιβλέπονται από γιατρό.

Οι μελέτες συνιστούν να δοκιμάσετε άλλα πράγματα για να μεγαλώσετε το μέγεθος του πέους σας, όπως:

Μπορείτε να ταυτόχρονα, να δείχνετε το πέος σας μεγαλύτερο, χωρίς να αυξήσετε το πραγματικό μέγεθος με:

Πώς λειτουργεί η επέμβαση μεγέθυνσης πέους από τους ειδικούς; Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι επέμβασης.

Χειρουργική Επιμήκυνση Πέους – Επιλογή Νο1

Αυτός ο τύπος χειρουργικής επέμβασης καθιστά το πέος μεγαλύτερο, ενώ δεν είναι όρθιο (χαλαρό). Για να αυξήσει το μήκος του πέους, ένας χειρουργός θα κόψει έναν από τους συνδέσμους (ανασταλτικός σύνδεσμος) που προσκολλώνται στο πέος και το ισχίο (πυέλου ή ηβικού οστού). Αυτό αλλάζει τη γωνία του πέους, γεγονός που το καθιστά πιο μακρύ όταν είναι χαλαρό.

Η επέκταση του πέους αυξάνει κατά μέσο όρο το μήκος του χαλαρού πέους κατά 0,65 έως 1,8cm αλλά δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο μήκος του πέους όταν είναι εντελώς όρθιο.

Ο ανασταλτικός σύνδεσμος στηρίζει το πέος ενώ είναι όρθιο. Έτσι, μετά την χειρουργική επέμβαση, κάποιοι άντρες δυσκολεύονται να διεισδύσουν στη σύντροφό τους. Επίσης, η γωνία του πέους όταν είναι εντελώς όρθια θα είναι χαμηλότερη.

Χειρουργική Επιμήκυνση Πέους – Επιλογή Νο2

Για να μεγαλώσει το πέος, ένας χειρούργος μπορεί να πάρει λίπος από άλλα μέρη του σώματος και να τα μεταμοσχεύσει στο πέος ή μπορεί να βάλει εμφυτεύματα στο πέος για να του δώσει όγκο. Κατά μέσο όρο, αυτός ο τύπος χειρουργικής επέμβασης μπορεί να αυξήσει την περιφέρεια του πέους κατά 1,5 έως 3,35cm όταν είναι χαλαρό ή 1,2 έως 2,75cm όταν είναι σε στύση.

Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα σε αυτόν τον τύπο χειρουργικής επέμβασης. Εάν επιλέγετε μια μεταμόσχευση λίπους, με την πάροδο του χρόνου το σώμα μπορεί να απορροφά το λίπος που έχει τοποθετηθεί στο πέος. Αυτό μπορεί να κάνει την εικόνα του πέους μικρότερη και πάλι. Επίσης, ορισμένοι άνδρες αντιμετωπίζουν ουλές ή αλλαγές στο σχήμα του πέους τους.

Ασκήσεις Και Μασάζ

Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για να πούμε ότι οι ασκήσεις μπορούν να αυξήσουν το μέγεθος του πέους σας. Αλλά, μερικές ασκήσεις πέους μπορούν να βοηθήσουν τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας (ED). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φτάσετε στο μέγιστο μέγεθος στύσης αν δεν μπορείτε ήδη, πράγμα που θα κάνει το πέος σας να φαίνεται μεγαλύτερο όταν είναι όρθιο.

Οι ασκήσεις πέους μπορούν να περιλαμβάνουν:

  • Jelqing – Τραβάτε με ιδιαίτερο τρόπο σε ένα μερικώς όρθιο πέος. Θεωρείται ότι βελτιώνει το πόσο αίμα μπορεί να κρατήσει το πέος όταν είναι πλήρως όρθιο. Δεν έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει το μέγεθος του πέους.
  • Stretching – Αυτή η άσκηση περιλαμβάνει το τέντωμα του πέους όταν δεν είναι όρθιο (χαλαρό). Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό αυξάνει το μέγεθος του πέους.
  • Ασκήσεις του πυελικού εδάφους (Kegel) – Ενισχύουν τους μυες που υποστηρίζουν την ουροδόχο κύστη, το πέος και την πίσω διαδρομή (ορθό). Κάνοντας ασκήσεις πυελικού εδάφους δεν διευρύνει το πέος σας, αλλά μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα ED.

Συσκευές Έλξης Πέους

Είναι συσκευές/εργαλεία που τραβούν το πέος σας όταν δεν είναι όρθιο. Η συσκευή είναι είτε ένα μικρό εύκαμπτο πλαίσιο ή βάρη που μπορείτε να εφαρμόσετε στο πέος σας. Χρησιμοποιείται για μερικές ώρες την ημέρα.

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η χρήση βαρών μακραίνει το πέος σας. Μπορείτε να βλάψετε το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία ή άλλα εσωτερικά μέρη του πέους.

Η χρήση του επεκτάσιμου πλαισίου έχει αναφερθεί ότι δουλεύει για μερικούς άνδρες που έχουν ένα μικρό πέος. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί για όλους.

Αντλίες Πέους

Μια αντλία πέους είναι μια θεραπεία στυτικής δυσλειτουργίας (ED). Είναι μια συσκευή κενού η οποία αντλεί αίμα στο πέος για να βοηθήσει να φτάσει το πλήρες μέγεθος στύσης. Στη συνέχεια φοριέται ένα δαχτυλίδι πέους για να διατηρηθεί η στύση.

Μια αντλία πέους δεν αυξάνει το μέγεθος του πέους σας εάν μπορείτε ήδη να φτάσετε τη μέγιστη στύση σας. Αλλά, αν έχετε ED, μπορεί να κάνει το πέος σας να εμφανίζεται μεγαλύτερο όταν είναι ερεθισμένο, επειδή σας βοηθά να φτάσετε στο μέγιστο μέγεθος στύσης σας.

Οι Μύθοι Γύρω Από Την Επιμήκυνση Πέους

Καθ ‘όλη τη διάρκεια των αιώνων, η ανθρωπότητα ήταν πάντα έτοιμη να καλύψει οποιαδήποτε έλλειψη γνώσης με έναν συνδυασμό διαίσθησης, αφαίρεσης, παρατήρησης και εντελώς εφεύρεσης που συνήθως ονομάζεται μύθος. Οι μύθοι είναι ιστορίες που βασίζονται σε κάποιο βαθμό σε αυτό που οι άντρες κατάλαβαν από τα γεγονότα πριν από αυτούς. Σκοπός τους είναι να καλύψουν ένα κενό είτε στη γνώση είτε στα ηθικά.

Μύθοι Γύρω Από Την Επιμήκυνση

Ένα καλό παράδειγμα ενός διαδεδομένου μύθου που δεν έχει πραγματική βάση και προορίζεται να επιβάλει έναν συγκεκριμένο τύπο συμπεριφοράς είναι το παλιό ρητό ότι ο αυνανισμός κάνει τους άντρες να τυφλωθούν. 

Στην πραγματικότητα ένας Ελβετός γιατρός Samuel-Auguste Tissot είπε το 1760 ότι οι μελέτες του απέδειξαν ότι ο αυνανισμός προκαλεί αισθητή μείωση της δύναμης, της μνήμης και ακόμη και του λόγου, θολή όραση, όλες τις νευρικές διαταραχές, εξασθένιση των διαταραχών της όρεξης των σεξουαλικών οργάνων, πονοκεφάλους και πολλές άλλες διαταραχές. Είναι αυτονόητο ότι οι περισσότεροι άντρες που ζουν σήμερα γνωρίζουν καλύτερα τί πρέπει να πιστεύουν.

Έλλειψη Σεξ Και Συρρίκνωση

Ένας άλλος διαδεδομένος μύθος ισχυρίζεται ότι η έλλειψη σεξ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σίγουρα θα έκανε το πέος ή τους όρχεις να συρρικνωθεί. Ωστόσο, ούτε το μέγεθος του πέους ούτε των όρχεων δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τη συχνότητα των σεξουαλικών συνεδριών ή οτιδήποτε άλλο αυτού του είδους.

Το Δάχτυλο Και Η Μύτη

Ένα άλλο αγαπημένο όλων των εποχών είναι η σειρά των μύθων που συνδέουν το μέγεθος του πέους με αυτό ενός άλλου μέρους του σώματος, συνήθως των χεριών ή των ποδιών. 

Και πάλι, δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι το μέγεθος του πέους σχετίζεται με εκείνο οποιουδήποτε μέρους του σώματος. Στην πραγματικότητα, μελέτες που διεξήχθησαν από ειδικούς διαπίστωσαν αδύναμη συσχέτιση το πολύ μεταξύ του μεγέθους του πέους και του μεγέθους των ποδιών ενός άνδρα. Αυτό σημαίνει ότι ο κανόνας είναι καλός για έναν άντρα στους εκατό.

Μερικές Ακόμα Γνωστές Ιστορίες

Οι λιγότερο γνωστοί μύθοι έχουν επίσης τους θαυμαστές τους. Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι το πόσιμο νερό μπορεί να βοηθήσει στη μεγέθυνση του πέους, κάτι που δεν ισχύει. Ενώ άλλοι μύες του σώματος μπορούν να αυξηθούν σε μέγεθος με τη βοήθεια επιπλέον οξυγόνου και νερού που παρέχονται από συμπληρώματα ή χάπια, αυτό δεν συμβαίνει με το πέος. 

Οι ιστοί που ονομάζονται Corpora Cavernosa δεν έχουν σχεδιαστεί για να συγκρατούν μόνιμα αίμα ή οποιοδήποτε άλλο υγρό, αλλά μόνο για όσο διάστημα γίνεται σεξουαλική διέγερση.

Ενώ οι ασκήσεις μεγέθυνσης του πέους μοιράζονται ορισμένα χαρακτηριστικά με τις κανονικές τεχνικές οικοδόμησης σώματος, η προσθήκη νερού για να αποκτήσει μέγεθος δεν είναι μεταξύ αυτών. Οι ασκήσεις πέους λειτουργούν αναγκάζοντας τα κύτταρα που αποτελούν τους ιστούς του πέους να μεγαλώνουν σε αριθμό, χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό προσαρμογής στην εξωτερική πίεση του ίδιου του σώματος. 

Ο ρυθμός της διαδικασίας διεύρυνσης μπορεί να αυξηθεί με τη βοήθεια των χαπιών διεύρυνσης του πέους που ενισχύουν τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και διασφαλίζουν ότι η παραγωγή τεστοστερόνης από το σώμα είναι στο σωστό επίπεδο.

Η ουσία είναι, φυσικά, ότι κανείς δεν πρέπει να βάζει κανένα απόθεμα στους μύθους. Τα περισσότερα από αυτά παραμορφώνουν τα γεγονότα για να επιτύχουν ένα ορισμένο τέλος και δεν πρέπει να εμπιστεύονται. Εάν δεν είστε σίγουροι για την επίδραση που έχει κάποιο πράγμα ή άλλο στο μέγεθος του πέους σας ή στη σεξουαλική ζωή, τότε είναι καλύτερα να ρωτήσετε έναν επαγγελματία, κατά προτίμηση έναν γιατρό. Με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσετε ότι πολλοί μύθοι σχετικά με το πέος είναι ακριβώς αυτό: μύθοι.