Τα Προβλήματα Της Αντλίας Μεγέθυνσης Πέους

Το μέγεθος του πέους και η “αρρενωπότητα” φαίνεται να είναι στενά συνυφασμένα μεταξύ τους.

Φαίνεται ότι η νοοτροπία μας και η ίδια η κοινωνία εξισώνει το μέγεθος του ανδρικού πέους με το ανάστημα, τη σημασία, την υπερηφάνεια και τα επιτεύγματα. Εφόσον ισχύει αυτό, δεν είναι πραγματικά περίεργο που πολλοί άνδρες έχουν βαδίσει σε αυτό το μονοπάτι.

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε δει την ταινία “Austin Powers” όπου τον σταμάτησαν στον έλεγχο αποσκευών του αεροδρομίου. Ο υπάλληλος ανακάλυψε μια σουηδική αντλία πέους στις αποσκευές του.

Φυσικά, ο άνδρας της ίντριγκας μας αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε αδίκημα και ιδιοκτησία. Στην πραγματικότητα, έκανε τον έκπληκτο που ήταν καν εκεί, υπονοώντας ότι “δεν το χρειάζομαι αυτό… το πέος μου είναι ήδη μεγάλο!”.

Ας δούμε το παραπάνω σενάριο και ας δούμε πώς σχετίζεται με τους άνδρες σήμερα.

Αντλίες Πέους

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε δει τις αντλίες πέους που διαφημίζονται στα περιοδικά. Φυσικά, έχουν πάντα την έγκριση κάποιου σταρ ταινίας ενηλίκων με ισχυρισμούς ότι επιτυγχάνουν τεράστια κέρδη εφόσον τη χρησιμοποιείτε. Το πρόβλημα με τις αντλίες πέους είναι η υπόσχεσή τους… είναι τόσο κούφια όσο και ο σωλήνας κενού που χρησιμοποιεί η ίδια η αντλία.

Οι αντλίες πέους δεν σχεδιάστηκαν για να αυξήσουν το μέγεθος… σχεδιάστηκαν για να παγιδεύουν το αίμα μέσα στις κοιλότητες του πέους επιτρέποντας στον χρήστη να σφίγγει τη βάση του πέους προκειμένου να κάνει σεξ.

Οι μόνοι άνδρες που χρειάζονται να χρησιμοποιούν αντλία, είναι οι άνδρες που έχουν σοβαρό διαβήτη με επακόλουθη στυτική δυσλειτουργία. Αυτοί οι άνδρες πρέπει να χρησιμοποιούν αντλία απλώς και μόνο επειδή η εσωτερική τους ανατομία έχει αποδεκατιστεί από τη φθορά της νόσου που καταστρέφει τις αρτηρίες του πέους και τη ροή του αίματος.

Τα Πιο Συνηθισμένα Προβλήματα

Οι αντλίες μεγέθυνσης πέους είναι μία από τις διάφορες μη χειρουργικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την προσωρινή αύξηση του μεγέθους του πέους. Αν και αυτές οι συσκευές μπορεί να βοηθήσουν ορισμένους άνδρες να επιτύχουν προσωρινή στύση ή να πετύχουν προσωρινή αύξηση του μεγέθους, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα και πιθανοί κίνδυνοι που συνδέονται με τη χρήση τους. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν:

  1. Πόνος και δυσφορία: Η χρήση αντλιών μεγέθυνσης πέους μπορεί να προκαλέσει πόνο και δυσφορία, ειδικά εάν χρησιμοποιούνται με υπερβολική πίεση ή για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  2. Κίνδυνος τραυματισμού: Αν η αντλία δεν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό στο πέος. Πιθανοί κίνδυνοι περιλαμβάνουν κοκκαλική ζημιά, μώλωψη, κακοήθεια και απώλεια λειτουργίας.
  3. Ανεπιθύμητες ενέργειες: Ορισμένοι άνδρες μπορεί να αντιμετωπίσουν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χρήση αντλιών μεγέθυνσης πέους, όπως ερεθισμός του δέρματος, αλλεργικές αντιδράσεις ή εκδηλώσεις καπιλαριακής βλάβης.
  4. Εξάρτηση: Υπάρχει ο κίνδυνος να αναπτυχθεί εξάρτηση από τη χρήση της αντλίας μεγέθυνσης πέους για την επίτευξη ή διατήρηση στύσης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανησυχία, αυξημένο άγχος και μείωση της αυτοπεποίθησης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση αντλιών μεγέθυνσης πέους πρέπει να γίνεται με προσοχή και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε μια αντλία μεγέθυνσης πέους, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν ιατρό ή έναν ειδικό στη σεξολογία για συμβουλές και κατάλληλη χρήση.

Austin Powers Αντίδραση

Θυμάστε που αρνήθηκε ότι ήταν δικό του; Οι άνδρες δεν είναι διαφορετικοί και η αντίδρασή τους στη διεύρυνση του πέους είναι σχεδόν ακριβώς η ίδια με αυτή του κ. Powers.

Οι άνδρες θέλουν να αυξήσουν το μέγεθός τους επειδή πιστεύουν ότι το μέγεθός τους θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο και θα αισθάνονταν καλύτερα με τον εαυτό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τις ιστοσελίδες φυσικής ανδρικής βελτίωσης επισκέπτονται χιλιάδες άνδρες κάθε μέρα. Όλοι τους αναζητούν κάποιο “μυστικό” για να βελτιώσουν το μέγεθός τους.

Μην ξεγελιέστε από την ανδρική περσόνα και τον τσαμπουκά… Οι άνδρες θέλουν να έχουν μεγαλύτερο πέος για διάφορους λόγους και όπως ο Austin στο αεροδρόμιο, θα αρνηθούν ότι είχαν οποιαδήποτε σχέση με αυτό.

Αυτό τους κάνει κακούς ή ψεύτες; Καθόλου.

Οι άνδρες απλά θέλουν ιδιωτικότητα για προσωπικά θέματα, αλλά δημοσίως, ειδικά στα μέλη του αντίθετου φύλου, οι άνδρες θα αρνηθούν ότι χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια ή ότι έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα που χρειάζεται βοήθεια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ιατρεία σε όλο τον κόσμο είναι γεμάτα με γυναίκες… όχι με άνδρες.