Μέγεθος Πέους – Συχνοί Προβληματισμοί

Αν υπάρχει ένα αναπάντητο ερώτημα στο μυαλό των ανδρών, αυτό αφορά το μέγεθος πέους και την σχέση του με τις ερωτικές επιδόσεις.

Μέγεθος πέους

Ενώ για πολλούς ανθρώπους το σεξ θεωρείται γενικά ως μια φυσική και ευχάριστη πτυχή της ζωής, για άλλους μπορεί να είναι πηγή στρες, ενοχής και ακόμη και φόβου.

Οι ανησυχίες που επικεντρώνονται σε ζητήματα όπως οι πιθανές συνέπειες της σεξουαλικής επαφής, οι σωματικές ανασφάλειες, η συγκατάθεση και η αμηχανία μπορεί να προκαλέσουν φόβο τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες (και ακόμη και να αποφύγουν) σεξουαλικές συναντήσεις.

Έρευνες Για Το Μέγεθος Πέους

 Υπάρχει τρόπος αύξησης του μεγέθους του πέους φυσικά και με ασφάλεια;

Η ερευνητική ομάδα του Titan Gel Gold έχει διαπιστώσει μεγάλη διαφορά στις έρευνες με ερωτηματολόγια, συγκρίνοντας το πριν και το μετά την χρήση του τζελ για την αύξηση στο μέγεθος πέους των χρηστών στην Ελλάδα.

Τα συναισθήματα επάρκειας και σεξουαλικής απόδοσης μπορεί να έχουν πολύ βαθύτερη σχέση από ό, τι πιστεύαμε προηγουμένως. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι 1 στους 4 άντρες που επισκέφτηκαν τον γιατρό για πρώτη φορά για στυτική δυσλειτουργία ήταν κάτω των 40 ετών.

Είναι σαφές τώρα ότι το άγχος και η ανικανότητα ανήκουν στην ίδια συζήτηση, αλλά τι ακριβώς τονίζουν οι άνδρες για αυτό που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σεξουαλική τους ζωή, και εξίσου σημαντικό, μιλούν με τους γιατρούς τους για αυτό;

Η Βάση Της Ανασφάλειας

Όλοι έχουμε μέρη του σώματός μας που μας κάνουν να νιώθουμε ανασφαλείς. Αλλά άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο στις ανασφάλειες μας;

Σχεδόν το 65% των γυναικών ισχυρίζονται ότι οι ανασφάλειες τους οφείλονται σε αυξανόμενες πιέσεις που απεικονίζονται στη διαφήμιση και σε άλλα μέσα.

Τα πρότυπα για τους άνδρες μπορεί επίσης να φαίνονται απίθανα υψηλά όταν θεωρείται ότι οι άνδρες πρέπει να είναι λεπτοί αλλά και να έχουν καθορισμένους μυς.

Οι selfies (ναι, στα γεννητικά όργανα και όχι μόνο) μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο στην αυτοεκτίμησή μας. Συγκεκριμένα, οι selfies άλλων ανθρώπων ενδέχεται να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα του σώματός μας.

Βλέποντας αυτές τις προσεκτικά επιμελημένες φωτογραφίες στις κοινωνικές ροές μας μπορεί να φθείρει την εμπιστοσύνη μας, παρόλο που αυτές οι φωτογραφίες σπάνια αντιπροσωπεύουν μια πραγματική εικόνα του εαυτού μας.

Ακόμα και οι άνδρες που μετριούνται μπορεί να είναι ανασφαλείς για το μέγεθός τους. Στην πραγματικότητα, οι άνδρες που έχουν άγχος να είναι «πολύ μικρό», παρά το ότι είναι εντελώς φυσιολογικό μέγεθος μέγεθος πέους, μπορεί να υποφέρουν από «σύνδρομο μικρού πέους».

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια φυσική ασθένεια, είναι περισσότερο αντανακλαστικό της ψυχικής υγείας και πολλές φορές δεν χρειάζεται καμία επιμήκυνση πέους με οποιονδήποτε τρόπο.

Η Φοβία Για Το Μικρό Πέος

Ο φόβος να έχεις ένα μικρό πέος μπορεί όχι μόνο να αποτρέψει τους άνδρες να κάνουν σεξ, αλλά και να τους κάνουν να σκέφτονται να το διορθώσουν με συμπληρώματα, ασκήσεις ή ακόμα και εγχείρηση.

Όσον αφορά τις ανασφάλειες του σώματος, είναι σαφές ότι τα περισσότερα άτομα έχουν. Τείνουμε να είμαστε πολύ πιο σκληροί για τον εαυτό μας από οποιονδήποτε άλλο. Στο τέλος της ημέρας, το να αγαπάμε τον εαυτό μας είναι ένα σημαντικό κλειδί για να αισθανόμαστε σίγουροι για το σώμα μας.

Ενώ συγκεκριμένες ανασφάλειες μπορεί να διαφέρουν από άνδρες σε γυναίκες, και ακόμη και από χώρα σε χώρα, μπορεί να είναι δύσκολο να μην συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με άλλους ανθρώπους.

Ψυχολογικά Οφέλη Από Το Μεγαλύτερο Πέος

Το πρόσωπο ενός άνδρα είναι συνήθως ένα ανοιχτό βιβλίο για τις περισσότερες γυναίκες. Μπορούν να διαβάσουν σχεδόν οτιδήποτε στα πρόσωπά μας. 

Ψυχολογικά Οφέλη Από Το Μεγαλύτερο Πέος

Έχω γνωρίσει κυρίες που θα μπορούσαν να πουν εάν το μέγεθος του πέους μου, του τραπεζικού λογαριασμού και της σεξουαλικής ζωής, λαμβάνοντας μια μόνο ματιά μου. Φυσικά, το βλέμμα ακολούθησε η αναχώρηση της κυρίας προς την αντίθετη κατεύθυνση προς εκεί που στεκόμουν. 

Η αποτυχία αφήνει πάντα ένα σημάδι στο πρόσωπό σας, όπως και η επιτυχία. Και οι γυναίκες μπορούν να διαβάσουν πολύ καλά αυτά τα σημάδια. Είναι ακόμη χειρότερο όταν έχετε ένα μικρό πέος και η αποτυχία τείνει να ακολουθεί την αποτυχία σε ένα μοτίβο που μεγαλώνει καθημερινά.

Το πρώτο πράγμα που οι γυναίκες παρατηρούν για έναν άνδρα είναι το επίπεδο εμπιστοσύνης του. Ένας άντρας με ώμους με χαμηλό βλέμμα έχει πολύ λίγες πιθανότητες να πάρει πραγματικά μια ημερομηνία από μια κυρία με ευγενική εμφάνιση. 

Από την άλλη πλευρά, ένας άντρας με μεγάλο στήθος με μια αυτοπεποίθηση ματιά στα μάτια του και ένας υπερήφανος στο βήμα του είναι σίγουρο ότι θα πιάσει το βλέμμα των περισσότερων γυναικών. 

Μπορεί να μην πάρει κάθε ένα όμορφο μωρό, αλλά σίγουρα θα το προσέξει ο καθένας. Και πιστέψτε με, τίποτα δεν δίνει στον άντρα περισσότερη αυτοπεποίθηση από ένα μεγάλο πέος.

 Ένας άντρας που ξέρει ότι το σκάντζο που κρέμεται στο παντελόνι του είναι αρκετά μεγάλο για να ικανοποιήσει κάθε γυναίκα που περπατάει με μια αύρα «Δεν έχω φροντίδα στον κόσμο». 

Οι Γυναίκες Το Παρατηρούν Αυτό

Μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι οι γυναίκες το παρατηρούν αυτό. Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πολύ για αυτά που λέει ένας άντρας, καθώς οι περισσότεροι άντρες έχουν λίγα λόγια που ενδιαφέρουν μια γυναίκα. Αλλά δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα λεπτά σημάδια της στάσης ενός άνδρα. 

Οι γυναίκες σκέφτονται: “Αν φαίνεται σίγουρος, τότε πρέπει να υπάρχει κάτι γι ‘αυτόν που τον κάνει τόσο σίγουρο. Αυτό θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον”. Και ένα μεγάλο πέος είναι το εισιτήριό σας σε αυτήν την επίδειξη εμπιστοσύνης που δεν είναι πράξη ή ψεύτικο, αλλά το πραγματικό πράγμα. 

  • Υποφέρεις από χαμηλή αυτοπεποίθηση και άγχος; 
  • Φοβάσαι ότι οι γυναίκες μπορεί να σε κοιτάζουν; 

Στη συνέχεια, η διεύρυνση του πέους είναι η λύση για εσάς. Μόλις σταματήσετε να ανησυχείτε, είναι η σειρά τους να είναι ανήσυχοι.

Ένα μεγάλο πέος έχει πολλά οφέλη και κανένα μέγεθος που μπορώ να σκεφτώ. Λοιπόν, ίσως αν αποφασίσετε να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας σε 9 ή 10 ίντσες. αυτό θα ήταν πρόβλημα. Αλλά αν κολλήσετε σε ωραία 8 ίντσες, τότε θα αποκομίσετε όλα τα ζουμερά οφέλη. 

  1. Αυξημένη αυτοπεποίθηση,
  2. αυξημένη αντοχή στο κρεβάτι,
  3. αυξημένος έλεγχος της εκσπερμάτωσης,
  4. μεγαλύτερες σεξουαλικές συνεδρίες και
  5. περισσότερη ευχαρίστηση για εσάς και την κυρία,

όλα αυτά μπορεί να είναι δικά σας. Το άγχος, η κατάθλιψη και η χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν έχουν καμία πιθανότητα ενάντια σε ένα μεγάλο πέος και σκληρές στύσεις που διαρκούν πολύ περισσότερο από πριν. 

Οι γυναίκες θα εντυπωσιαστούν από το βαρύ πουλί που συνεχίζει και οι άνδρες θα βλέπουν το φουσκωτό στο παντελόνι σας με φθόνο. Τώρα είναι αυτό που αποκαλώ γυρίζοντας τους πίνακες!

Έχει Σημασία Το Μέγεθος Του Πέους;

Ένα πολύ συζητημένο θέμα εδώ και χρόνια, οι απαντήσεις ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το ποιον μιλάτε. Υποστηρίζω ότι στην πραγματικότητα έχει σημασία. Έτσι ποιος είμαι να προτείνω οριστικά ότι το μέγεθος του πέους έχει σημασία;

Δεν είμαι γιατρός, ούτε είμαι ειδικός στην ανθρώπινη ανατομία, έτσι πολλοί θα απέρριπταν τις δηλώσεις μου ως αβάσιμες. Σκοπεύω με αυτό το άρθρο να απευθυνθώ σε όσους πιστεύουν ότι το μέγεθος του πέους δεν έχει σημασία με βάση τις απόψεις και τα ευρήματα των λεγόμενων «ειδικών».

Χρειάζεστε ένα τεράστιο πέος για να ικανοποιήσετε μια γυναίκα αποτελεσματικά; 

Όχι όχι, αλλά μπορώ να σας πω ότι το μέγεθος γίνεται πρόβλημα όταν το πέος είναι πολύ μικρό. Το μέσο μέγεθος πέους, σύμφωνα με τους “ειδικούς” είναι 5 1/2 ίντσες. Τώρα αυτό θα μπορούσε να είναι αλήθεια, αλλά πρέπει κανείς να εξετάσει μερικούς παράγοντες. 

  • Πρώτον, δεν γνωρίζουμε πόσους άνδρες ρωτήθηκαν. 
  • Δεύτερον, είναι απολύτως πιθανό όποιος διεξήγαγε την έρευνα να έχει πέος ελαφρώς μεγαλύτερο από 5 1/2 ίντσες και να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα με έναν τόσο αμερόληπτο τρόπο ώστε να μπορούσε να πει, “Έχω μεγαλύτερο από το μέσο πέος”

Εκτός από τη μαρτυρία των ειδικών, θα ήθελα τώρα να συζητήσω τι λένε οι γυναίκες για το ζήτημα του μεγέθους του πέους. Όλοι έχουμε ακούσει δηλώσεις όπως “Δεν είναι το μέγεθος του σκάφους, είναι η κίνηση του ωκεανού” ή “Το μέγεθος του πέους δεν έχει σημασία.” 

Λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι πολλές γυναίκες πιστεύουν ειλικρινά ότι το μέγεθος του πέους δεν έχει σημασία. Ωστόσο, υποστηρίζω ότι οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία δεν έχουν γνωρίσει ποτέ επαφή με έναν άνδρα που έχει ένα μικρό πέος. 

Ο συγγραφέας είχε αρκετές γυναίκες να του πουν ότι αν ένας άντρας έχει ένα ιδιαίτερα μικρό πέος, θα περιμένουν μερικές μέρες (χωρίς ευγένεια) και θα χωρίσουν μαζί του. Θα πουν πράγματα όπως, «Δεν είμαι έτοιμος για σχέση» ή άλλες τυπικές δικαιολογίες «αφήνω τον άντρα-κάτω-εύκολο» για να τερματίσουν τη φιλία τους. 

Οι γυναίκες που το κάνουν αυτό σε έναν άνδρα με πολύ μικρό πέος έχουν τεράστιο μειονέκτημα.

Το λυπηρό γεγονός είναι ότι ένας άντρας με μικρό πέος μπορεί να μην ξέρει ποτέ ότι το πέος του έχει γίνει θέμα στις σεξουαλικές του σχέσεις, επειδή οι γυναίκες φοβούνται να βλάψουν τα συναισθήματά του για το θέμα. Επομένως, μπορεί να μην γνωρίζει ότι η ανάληψη δράσης είναι απαραίτητη σε σχέση με το μέγεθος του πέους του.

Τι μπορεί λοιπόν να κάνει ένας άντρας για να αυξήσει το μέγεθος του πέους; Πολλοί άνθρωποι δεν θα σας έλεγαν τίποτα. Τα χάπια για την αύξηση του μεγέθους του πέους είναι μια τεράστια βιομηχανία, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι αναποτελεσματικά. Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι επικίνδυνη, επώδυνη, ακριβή και μπορεί να αφήσει έναν άνδρα μόνιμα ανίκανο.

Δεν Καθορίζει Το Μέγεθος Πέους Τη Ζωή Μας

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πρέπει να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την τελειότητα και να επικεντρωθούμε στην εύρεση όλων των πραγμάτων που μας κάνουν να νιώθουμε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.

Το σεξ πρέπει να είναι μια θετική και υγιής εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους – και μια εμπειρία που περιλαμβάνει ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων σχετικά με τη σεξουαλική υγεία, την πρόωρη εκσπερμάτωση, την αντισύλληψη, τα όρια και άλλα σημαντικά θέματα.

Μην αφήσετε την αμηχανία να εμποδίσει τη συζήτηση σημαντικών θεμάτων ή τη φροντίδα των ζητημάτων σεξουαλικής υγείας σας και το μέγεθος πέους.