Γυναικείες Ερωτογενείς Ζώνες – Η Λίστα-Οδηγός Για Κάθε Άνδρα

Γνωρίζετε ποια μέρη του σώματος των γυναικών είναι οι ερωτογενείς ζώνες τους; Δεν είστε σίγουροι; Σήμερα θα το μάθουμε.

Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες χρειάζονται πολλά προκαταρκτικά για να βάλουν τους χυμούς τους να ρέουν. Ναι, για τους άνδρες, διεγείρονται αμέσως οπτικά και ανάβουν μέσα σε δευτερόλεπτα όταν η σύντροφός τους βγάζει τα ρούχα τους, αλλά από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τον άνδρα για να ανάψουν.

Ερωτογενείς ζώνες στη γυναίκα

Οι άνδρες πρέπει να μάθουν να είναι υπομονετικοί προκειμένου να ικανοποιήσουν πλήρως τη σύντροφό τους. Για τις γυναίκες που δεν έχουν ανακαλύψει τις ζώνες ευχαρίστησης σας, βάλτε τον να το κάνει μαζί σας!

Δεν Αρκεί Η Αυξημένη Τεστοστερόνη

Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη του ανδρισμού. Είναι υπεύθυνη για πολλά πράγματα όπως η επιθετικότητα, η λίμπιντο, οι μύες και η δύναμη μεταξύ άλλων. Η τεστοστερόνη επηρεάζει επίσης τον εγκέφαλο επειδή παίζει ρόλο στον έλεγχο της διάθεσης και στις ικανότητες λήψης αποφάσεων.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια είναι τα επίπεδα τεστοστερόνης σας προτού αρχίσετε να τα διορθώνετε ή να παίρνετε συμπληρώματα τεστοστερόνης.

Υπάρχουν μερικές βασικές εξετάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εάν έχετε χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης ή όχι, όπως εξετάσεις αίματος ή εξετάσεις σάλιου, ενώ άλλες μέθοδοι όπως οι βιοδείκτες είναι πιο περίπλοκοι τρόποι για τον προσδιορισμό των επιπέδων τεστοστερόνης σας, αλλά κοστίζουν περισσότερα χρήματα και απαιτούν περισσότερα επένδυση χρόνου από το άτομο.

Εσωτερικό Των Μηρών

Οι εσωτερικοί μηροί συνήθως αγνοούνται από τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση για την κυτταρίτιδά τους, καθώς και από τους άνδρες που αποσπούν την προσοχή τους από την κύρια διαδρομή.

  • Για τις γυναίκες, θα πρέπει να μάθετε να αφήνετε τις αναστολές σας και αντ’ αυτού να τον μυείτε σε αυτή τη δυνητικά αισθησιακή ζώνη.
  • Για τον άντρα, πρέπει να αποφεύγετε να δαγκώνετε δυνατά καθώς οι μαλακοί ιστοί εκεί μελανιάζουν εύκολα. Δεν θέλετε να πληγώσετε την σύντροφό σας, σωστά; Γι’ αυτό να είστε ευγενικοί.

Πίσω Από Το Γόνατο

Ο απαλός τρόπος είναι ο σωστός όταν πρόκειται για αυτή την περιοχή. Καθώς το δέρμα εκεί είναι ευαίσθητο και λεπτό, το να είστε πολύ σκληροί θα μετατρέψει αυτό που θα μπορούσε να είναι ερεθιστικό σε πραγματικά ενοχλητικό.

Δεν θα θέλατε να σας διακόψουν στα μισά της διαδρομής λόγω του ότι η σύντροφός σας θα ξεσπάσει την απογοήτευσή της σε εσάς επειδή ήσασταν σκληρός, σωστά; Έτσι και πάλι η λέξη-κλειδί είναι η απαλότητα.

Για τις γυναίκες, μπορείτε να του ζητήσετε να γλύψει απαλά το πίσω μέρος των γονάτων σας και να δείτε αν αυτό λειτουργεί για εσάς. Θυμηθείτε ότι η αμοιβαία επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας, πείτε του να σταματήσει ευγενικά αν αισθάνεστε άβολα.

Κάτω Μέρος Της Πλάτης

Η πλάτη του γυναικείου σώματος έχει πολλά ευαίσθητα νεύρα και σημεία υπερπίεσης του στρες. Αγόρια, αντί να πάτε κατευθείαν να της κάνετε μασάζ στην πλάτη, μπορείτε να της κάνετε ένα αργό, αισθησιακό μασάζ στην πλάτη για να χαλαρώσετε το σώμα της. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσετε τη ροή του αίματος στην περιοχή της λεκάνης και θα μπορούσε ακόμη και να ενισχύσει τη διέγερση.

Κεφάλι Και Λαιμός

Άντρες, ξέρετε ότι αυτό το αγχολυτικό μασάζ στο κεφάλι του κομμωτηρίου θα μπορούσε να κάνει θαύματα και στην κρεβατοκάμαρα; Χαϊδέψτε τα μαλλιά της και κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής της καθώς και στο πίσω μέρος του λαιμού της. Θα το απολαύσει.

Χείλη

Είναι προφανές; Όχι ακριβώς, το φιλί στα χείλη συχνά αγνοείται κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Γυναίκες, αν νομίζετε ότι δεν σας φιλάει αρκετά, πείτε του το ευγενικά ή ίσως θέλετε να πάρετε εσείς το προβάδισμα, ρουφώντας τις πτυχές του, πειράζοντας το στόμα του με τη γλώσσα σας ή αφήνοντας τα χείλη σας να παραμένουν με λαχτάρα πάνω στα δικά του.

Πώς Να Αγγίζετε Για Καλύτερο Αποτέλεσμα;

Χρησιμοποιήστε αυτή την τεχνική που είναι γνωστή ως pattes d’araignee (πόδια αράχνης στα γαλλικά). Θα κάνει θαύματα! Χρησιμοποιώντας μόνο τις άκρες των δαχτύλων σας, χαϊδέψτε τις τρίχες στο δέρμα της συντρόφου σας τόσο ελαφρά. Αγγίζοντας τόσο απαλά, δημιουργείτε ένα ηλεκτρικό και ερωτικό αποτέλεσμα.

Πώς Μπορείτε Να Ενισχύσετε Την Σεξουαλική Σας Ζωή;

Ένα μέτριο ή μικρό πέος δεν θα μπορέσει να διεισδύσει βαθύτερα σε αυτές τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις που βρίσκονται στα ιδιωτικά της μέρη, επομένως οι γυναίκες δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν βαθιά ηδονή που θα μπορούσε να προσφέρει ένα μεγαλύτερο και μακρύτερο πέος.

Η υγεία των ανδρών είναι ένα κρίσιμο θέμα που δεν έχει καλυφθεί αρκετά στο παρελθόν.

Ένας άνδρας μπορεί να εμφανίσει μια σειρά συμπτωμάτων, από χαμηλή τεστοστερόνη έως στυτική δυσλειτουργία. Η υγεία των ανδρών δεν συζητείται συχνά σε δημόσιο επίπεδο λόγω κοινωνικών κανόνων και ταμπού, αλλά είναι σημαντικό για τους άνδρες να αρχίσουν να ανοίγονται για τις εμπειρίες τους σχετικά με την ψυχική υγεία ή τα σωματικά συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Αν έχετε σήμερα ένα μέσο ή μικρό πέος, μην ανησυχείτε, αφού μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό και να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Υπάρχουν πολυάριθμοι επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερο πέος.

Η καλύτερη λύση μέχρι τώρα είναι το Titan Gel Gold. Παραδείγματα είναι οι συσκευές επέκτασης πέους, τα χάπια διεύρυνσης πέους, οι ασκήσεις μεγέθυνσης πέους, τα επιθέματα αύξησης πέους.

Γιατί να της προσφέρετε λιγότερο από το μέσο όρο σεξ, όταν μπορείτε να κάνετε κάτι και να της προσφέρετε το καλύτερο σεξ που είχατε ποτέ;